• img

  Το φροντιστηριο με τις πολλες διακρισεις

  Το γεγονός ότι το φροντιστήριο μας έχει πάρα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις που δίνουν οι μαθητές μας, οφείλεται στο ότι αγαπάμε την Πληροφορική, εκπαιδευόμαστε συνεχώς, υιοθετούμε όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δίνουμε στους μαθητές μας με ενθουσιασμό!
  Έχουμε προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, ξεκινώντας από βασικό επίπεδο μέχρι και πανεπιστημιακό, ξεφεύγοντας από το κλασσικό φροντιστήριο Πληροφορικής!
  Eπειδή θέλουμε και επειδή μπορούμε!

 • img

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΟΥ

  Μάθε τον τρόπο να χειρίζεσαι τον υπολογιστή αποδοτικά. Απόκτησε δεξιότητες που θα σου δώσουν τις απαραίτητες δυνατότητες για να χειριστείς δεδομένα και πληροφορίες με ορθό και χρήσιμο τρόπο.

 • img

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Το μάθημα της Πληροφορικής απευθύνεται γενικά σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Τα μαθήματα μπορούν να είναι από απλή χρήση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών Office, μέχρι τον προγραμματισμό και τη δημιουργία εφαρμογών.

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Το ιδιωτικό φροντιστήριο TechnoPedia ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να παρέχει στους μαθητές μια ολοκληρωμένη γκάμα μαθημάτων Πληροφορικής και χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και ο τρόπoς διδασκαλίας δίνουν τη δυνατότητα στο μαθητή να αποκτήσει γνώσεις και να αναπτύξει δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για ένα μαθητή/ φοιτητή/ εργαζόμενο/ επαγγελματία για να αξιοποιήσει αποδοτικά την τεχνολογία στην προσωπική/ μαθητική/ ερευνητική και επαγγεματική του ζωή.

Μέσα σε αυτή την δεκαετία έχουμε καταφέρει να στείλουμε μαθητές μας για σπουδές πληροφορικής σε πολλά πανεπιστήμια, έχουμε πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε ολυμπιάδες πληροφορικής, έχουμε πάρει βραβεία σε πολλούς διαγωνισμούς και έχουμε συλλέξει πολλές διακρίσεις.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα

Το διδακτικό προσωπικό έχει υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα -διδακτορικό και μάστερ στην Πληροφορική- καθώς και μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Πληροφορικής όλων των επιπέδων.

Εξατομικευμένη επίβλεψη

Ο καθηγητής μέσα από τον ορθό και μεθοδευμένο έλεγχο, έχει πλήρη επίγνωση του επιπέδου του κάθε μαθητή και συγκεντρώνει την προσπάθεια και το μάθημα πάνω στις ελλείψεις του κάθε μαθητή.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών

Η σχολή έχει σχεδιάσει και ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων πληροφορικής, που πετυχαίνει να μυήσει έναν αρχάριο στον κόσμο των υπολογιστών, αλλά και να του δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια και δεξιότητες για να μεταβεί από την απλή χρήση των υπολογιστών στη δημιουργία.

Δες-Πράξε-Επανέλαβε

Φιλοσοφία μας είναι ο μαθητής να βλέπει αρχικά πώς υλοποιείται ένα συγκεκριμένο έργο και αμέσως να μεταβαίνει απευθείας στην πρακτική. Αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι ο μαθητής να το εμπεδώσει.

Προσφερομενα Μαθηματα

 • Robotics

  Ακαδημία Ρομποτικής

  Τα παιδιά με ένα εντελώς διαδραστικό και ενδιαφέρον τρόπο μπαίνουν στον κόσμο της δημιουργίας και της καινοτομίας, υλοποιώντας και προγραμματίζοντας ρομπότ που επιλύνουν συγκεκριμένα προβλήματα

 • Computer Essentials

  Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων

  Τα απαραίτητα για τη χρήση του Η/Υ, μέσω του λειτουργικού συστήματος Windows αλλά και οι βασικές θεωρητικές έννοιες της πληροφορικής.

  img

  ECDL

 • Online Essentials

  Υπηρεσίες Διαδικτύου

  Τα απαραίτητα για την ορθή και αποδοτική χρήση του Διαδικτύου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  img

  ECDL

 • Επεξεργασία Κειμένου

  Microsoft Word

  Χρήση εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου με σκοπό την επίτευξη καθημερινών εργασιών, όπως είναι η δημιουργία, η μορφοποίηση και η ολοκλήρωση εγγράφων μικρού μεγέθους.

  img

  ECDL

 • Υπολογιστικά Φύλλα

  Microsoft Excel

  Kατανόηση της έννοιας των υπολογιστικών φύλλων και ανάπτυξη ικανοτήτων για τη χρήση του Microsoft Excel.

  img

  ECDL

 • Παρουσιάσεις

  Microsoft PowerPoint

  Ανάπτυξη δεξιοτήτων για την ολοκλήρωση εργασιών στην εφαρμογή Microsoft PowerPoint, όπως είναι η δημιουργία, η μορφοποίηση, η τροποποίηση και η προετοιμασία παρουσιάσεων.

  img

  ECDL

 • Βάσεις Δεδομένων

  Microsoft Access

  Κατανόηση εννοιών σχετικές με τις βάσεις δεδομένων, με τη συλλογή, την αποθήκευση, την οργάνωση, την επεξεργασία δεδομένων και τη διαδόση τους, χρησιμοποιώντας Microsoft Access.

  img

  ECDL

 • Επεξεργασία Ιστοσελίδων

  Web Editing

  Πλήρη κατανόηση των κύριων εννοιών δημοσίευσης ιστοσελίδων καθώς και τους τρόπους δημιουργίας και επεξεργασίας τους μέσω του εργαλείου Adobe Dreamweaver.

  img

  ECDL

 • Επεξεργασία Εικόνας

  Image Editing

  Πλήρη κατανόηση των κύριων εννοιών που διέπουν τις ψηφιακές εικόνες καθώς και τους τρόπους επεξεργασίας τους μέσω του εργαλείου Adobe Photoshop.

  img

  ECDL

 • Προγραμματισμός σε γλώσσα C

  C Programming

  Κατανόηση των αρχών προγραμματισμού και χρήση μια από τις κλασσικότερες γλώσσες διαδικαστικού προγραμματισμού.

  img

  ECDL

 • Προγραμματισμός σε γλώσσα C++

  C++ Programming

  Κατανόηση των αρχών προγραμματισμού και ειδικότερα του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού μέσω της δημοφιλούς γλώσσας C++.

  img

  C++

 • Πληροφορική Β' Λυκείου

  C++

  Εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού C++, αλλά και της θεωρίας που καλύπτεται στο μάθημα κατεύθυνσης της Πληροφορικής Β' Λυκείου.

  img

  Β' Λυκείου

 • Πληροφορική Γ' Λυκείου

  Pascal

  Εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού Pascal, Ανάλυσης Συστημάτων και όλης της θεωρίας που καλύπτεται στο μάθημα κατεύθυνσης της Πληροφορικής Γ' Λυκείου. Στόχος η καλύτερη προετοιμασία των μαθητών μας για τις τελικές εξετάσεις της Γ' Λυκείου.

  img

  Γ' Λυκείου

 • IGCSE

  Information and Communication Technology

  Οι μαθητές αποκτούν χρήσιμες γνώσεις για τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην κοινωνία, στην οικονομία και στην καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν για ηθικά ζητήματα, για τη χρήση της στο σπίτι, στη μάθηση και στην εργασία.

  img

  IGCSE

 • GCE A'Level

  Applied Information and Communication Technology

  Οι μαθητές αναπτύσσουν δεξιότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών της περιοχής της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Επικοινωνιών και ταυτόχρονα κατανοούν σε μεγάλο βαθμό την αξιοποίηση τους στον κόσμο της εργασίας.

  img

  GCE A'Level

 • Unity Programming

  Μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανάπτυξης παιχνιδιών αλλά και εφαρμογών για πολλούς τομείς. Οι μαθητές εδώ μαθαίνουν να χρησιμοποιούν μια δυναμική πλατφόρμα ανάπτυξης εφαμρογών από το μηδέν, χρησιμοποιώντας προγραμματισμό σε C#, γραφικά, και αντιλαμβάνονται όλα τα στάδια ανάπτυξης ενός λογισμικού.

  img

  Unity3D Programming

Διδασκαλια

Μαριος Κυριακου

Διδακτορικό Πληροφορικής, Μάστερ στις Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής, Πτυχίο Μηχανικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής.
Εμπειρία στη διδασκαλία όλων των επιπέδων χρήσης Η/Υ, στη διδασκαλία πληροφορικής σε μαθητές μικρής ηλικίας, φοιτητές αλλά και επαγγελματίες.